Spring til indhold

Handelsbetingelser

Forsendelse

Generelt kan du forvente en ny LP når du handler hos os når intet andet er angivet. Vi sælger også brugte LPer hvor der står angivet stand og at der er tale om en brugt LP i produktbeskrivelsen.

LPerne sendes som udgangspunkt i forseglet tilstand. Vi vi kan dog i nogle tilfælde bryde forseglingen og tage LPen ud af coveret og lægge ved siden af coveret, hvis vi vurderer der er tale om særlig skrøbelige covers som risikerer at blive beskadigede under transporten med LPen inde i coveret. Pakkerne kan blive udsat for en hårdhændet behandling og det vil ofte medføre coversplits med LPen i coveret.

Fortrydelsesret


Hos Metalvinyl.dk har du udvidet fortrydelsesret på hele 30 dage fra modtagelsen af din ordre.
Fortryder du hele eller dele af købet, skal du gøre os opmærksom pr. email, hvorefter vi sender dig instruktioner til at sende varerne tilbage.
Returfragten er for egen regning og varerne skal være i samme stand som ved modtagelsen uden tegn på brug, og evt. emballage skal være ubrudt.
Du får refunderet varenes betalte beløb ved ankomst af returpakken på vores lager i Aarhus.

Reklamation

24 måneders reklamationsret. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 uger efter man har konstateret fejlen eller manglen. Er der fejl eller mangler på modtagede varer, kan du henvende dig til vores support på michael@metalvinyl.dk

Vi guider dig igennem en smertefri ombytning eller tilsvarende kompensation. Ved reklamationer betaler vi fragten.

I tilfælde af defekte produkter får du muligheden for komplet refusion af varens betalte beløb, som du modtager ved ankomst af det beskadigede produkt på vores lager i Aarhus.

Vi anbefaler, at du sender billeddokumentation af problemet, for at lette processen. I visse tilfælde kan vi vurdere at varen ikke behøves sendes retur, men af hensyn til at vi selv modtager kompensation fra vores leverandører, er det i udgangspunktet nødvendigt.