Spring til indhold

Handelsbetingelser

Webshoppen ejes af:

Rock & Metal Investments
CVR: 31817684
Sletvej 11
8310 Tranbjerg
Email: michael[at]metalvinyl.dk

Aftaleindgåelse

Når du afgiver din ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse til din e-mail. Når du har modtaget en ordrebekræftelse, er der indgået en bindende aftale. Når vi afsender varen fra vores lager, vil du modtage en mail fra os med yderligere oplysning med tilknyttet tracking-link.

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.
Metalvinyl.dk tager imod online betalinger med; Visa, MasterCard.
Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Metalvinyl.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Generelt kan du forvente en ny LP når du handler hos os når intet andet er angivet. Vi sælger også brugte LPer hvor der står angivet stand og at der er tale om en brugt LP i produktbeskrivelsen.

LPerne sendes som udgangspunkt i forseglet tilstand. Vi vi kan dog i nogle tilfælde bryde forseglingen og tage LPen ud af coveret og lægge ved siden af coveret, hvis vi vurderer der er tale om særlig skrøbelige covers som risikerer at blive beskadigede under transporten med LPen inde i coveret. Pakkerne kan blive udsat for en hårdhændet behandling og det vil ofte medføre coversplits med LPen i coveret.

Vi tilbyder kun levering til adresser i Danmark og udvalgte lande i Europa.

Vores levringstid er 5-7 efter din bestilling er modtaget. Der kan dog forekomme længere leveringstider for særlige varegrupper. Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil som udgangspunkt have en længere leveringstid.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Levering med GLS til pakkeshop, GLS omdeling til privat, og GLS omdeling til erhverv.

Fortrydelsesret

Hos Metalvinyl.dk har du udvidet fortrydelsesret på hele 30 dage fra modtagelsen af din ordre.
Fortryder du hele eller dele af købet, skal du gøre os opmærksom pr. email, hvorefter vi sender dig instruktioner til at sende varerne tilbage.
Returfragten er for egen regning og varerne skal være i samme stand som ved modtagelsen uden tegn på brug, og evt. emballage skal være ubrudt.
Du får refunderet varenes betalte beløb ved ankomst af returpakken på vores lager i Aarhus.

Reklamation

24 måneders reklamationsret. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 uger efter man har konstateret fejlen eller manglen. Er der fejl eller mangler på modtagede varer, kan du henvende dig til vores support på michael@metalvinyl.dk

Vi guider dig igennem en smertefri ombytning eller tilsvarende kompensation. Ved reklamationer betaler vi fragten.

I tilfælde af defekte produkter får du muligheden for komplet refusion af varens betalte beløb, som du modtager ved ankomst af det beskadigede produkt på vores lager i Aarhus.

Vi anbefaler, at du sender billeddokumentation af problemet, for at lette processen. I visse tilfælde kan vi vurdere at varen ikke behøves sendes retur, men af hensyn til at vi selv modtager kompensation fra vores leverandører, er det i udgangspunktet nødvendigt.

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over et køb fra vores webshop, skal du i første omgang sende en mail til vores kundeservice på michael@metalvinyl.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse michael@metalvinyl.dk.