Spring til indhold

Cradle Of Filth – Existence Is Futile, Ltd Colored, 2LP

DKK 240,00

Cradle Of Filth – Existence Is Futile, 2LP, Gatefold, Limited Glow In The Dark Vinyl, 700 Copies

Udgivelse fra Nuclear Blast
Udgivelsesoplysninger på Discogs

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 727361541675 Kategorier: , Tags: , , , , ,
Årstal 2021
Antal LPer 2
Beskrivelse Glow in the dark


  1. The Fate Of The World On Our Shoulders
  2. Existential Terror
  3. Necromantic Fantasies
  4. Crawling King Chaos
  5. Here Comes A Candle… (Infernal Lullaby)
  6. Black Smoke Curling From The Lips Of War
  7. Discourse Between A Man And His Soul
  8. The Dying Of The Embers
  9. Ashen Mortality
  10. How Many Tears To Nurture A Rose?
  11. Suffer Our Dominion
  12. Us, Dark, Invincible
  13. Sisters Of The Mist
  14. Unleash The Hellion