Spring til indhold
Nedsat

Dizzy Mizz Lizzy – Alter Echo Instrumental, Limited Clear Vinyl

DKK 190,00

Dizzy Mizz Lizzy – Alter Echo Instrumental
Udgivelse fra Columbia
Udgivelsesoplysninger på Discogs

3 på lager

Varenummer (SKU): 194398068817 Kategorier: , Tags: , , , , ,
Årstal 2021
Antal LPer 1
Beskrivelse Clear

Fire år efter deres sidste album ’Forward In Reverse’, var 2020 året for en forløsning. En forløsning af et behov for en kreativ udvikling.

Dette udmundede sig i Dizzy Mizz Lizzys fjerde studiealbum ’Alter Echo’, som udkom 20. marts 2020 og blev modtaget med rosende anmeldelser. Umiddelbart efter albummets release, skulle bandet se sig vej igennem Danmark på en Arena Tour samt hele vejen til Tokyo, Japan, hvor den nye, mørke og tunge lyd skulle præsenteres live for verden. Dog satte en verdensomspændende pandemi hele tour planen på pause og gjorde muligheden for at præsentere værket knap så nemt for rock-trioen. 2020 blev i stedet året som gav anledning til at tænke anderledes og bevæge sig i nye baner, hvilket Dizzy Mizz Lizzy netop gjorde.

”Man kan nok godt snakke om at en vokal ofte pre-definerer en hovedkarakter i det meste rytmiske musik, så når vokalen ikke er tilstede, bliver musikkens udtryk anderledes åbent for lytterenen til selv at forestille sig, hvordan den hovedkarakter kunne lyde.”

2021 byder derfor nu på muligheden for at fordybe sig i selv de mindste detaljer og måske opleve nye brikker i rock-trioens værk, der opstod i øvelokalet som et voksende samlesæt. Nu udkommer selvsammeværk i en instrumental udgave, kun som vinyl, i et begrænset oplag.

”Selvom vi aldrig har haft intentioner om at gå 100% instrumental-musikkens vej i Dizzy, så er vores eget album, Alter Echo, inspireret af mange instrumentale bands inden for rock og metallens verden. Mange af sangene fra vores plade var længe undervejs, og i en stor del at produktionstiden, lyttede vi på det indspillede materiale UDEN vokal. Det var en anden og interessant oplevelse, som vi gerne vil dele med vores aller mest nysgerrige fans, og det er grunden til vi har valgt at udsende en instrumental udgave af Alter Echo, i begrænset oplag selvfølgelig.”