Spring til indhold
Nedsat

Shadows Fall – The Art Of Balance, Ltd Colored,LP incl 7″

Original price was: kr. 250,00.Current price is: kr. 200,00.

Shadows Fall – The Art Of Balance, 2LP, Limited, Haze Green, incl 7″
Udgivelse fra Century Media
Udgivelsesoplysninger på Discogs

2 på lager

Varenummer (SKU): 0632688169566 Kategorier: , Tags: , ,

The Art of Balance er et af Shadows Fall mest ambitiøse og episke album til dato. Albummet har alt, hvad du kunne ønske dig fra et metalalbum – intense riff, fængende melodier og vokal der strækker sig fra clean og melodisk til rå og aggressiv.

“The Art of Balance” tager lytteren med på en rejse gennem Shadows Falls musikalske univers, og udforsker temaer som personlig transformation, balance og selvværd. Fra det hurtige og intense “Destroyer of Senses” til den mere reflekterende “The Idiot Box” og den episke afslutning “A Fire in Babylon”, er dette et album, der vil fastholde din opmærksomhed fra start til slut.

Den inkluderede 7″ single indeholder to eksklusive numre, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne fan af Shadows Fall. Fra det brutale og intense “Stepping Outside the Circle” til den mere atmosfæriske “Idle Hands”, er denne single en perfekt komplementering til det allerede fantastiske album.

Så hvis du er fan af metal og er på udkig efter noget nyt og spændende at lytte til, så er “The Art of Balance” fra Shadows Fall et must-have i din samling. Bestil din grøn hazy farvede vinyl og 7″ single i dag og oplev et album, der vil tage dig med på en musikalsk rejse, du sent vil glemme.

Årstal 2022
Antal LPer 2
Beskrivelse Haze Green, incl 7″

Tracklist

 1. Idle Hands
 2. Thoughts Without Words
 3. Destroyer Of Senses
 4. Casting Shade
 5. Stepping Outside The Circle
 6. The Art Of Balance
 7. Mystery Of One Spirit
 8. The Idiot Box
 9. Prelude To Disaster
 10. A Fire In Babylon
 11. Welcome To The Machine