Spring til indhold
Nedsat

SortHandsk – SortHandsk, Ltd. LP

kr. 200,00

SortHandsk – SortHandsk, Gatefold, Black Vinyl, 500 Copies

5 på lager

Varenummer (SKU): 0725765993229 Kategorier: , ,

Fredag d. 17. september udgav SortHandsk deres debutalbum”SortHandsk”.Albummet er kulminationen på en række af single udgivelser, der har sat et markant aftryk på den danske rockscene. SortHandsk bringer nemlig noget nyt til bordet. Dels opererer trioen indenfor en genre, der ikke er og har været repræsenteret tilstrækkeligt på den danske musikscene, men også det lyriske univers og bandets mission om fokus på menneskelig tilstedeværelse og nærvær, giver genlyd i et unuanceret musiklandskab.

Albummet ”SortHandsk” rummer 11 fantastiske numre, der hver demonstrerer bandets overlegne musikalske kvalitet, kombineret med en vilje og power om at trænge igennem til lytteren. Hvad enten det er gennem anlægget eller ansigt-til-ansigt over scenekanten. Den musikalske røde tråd er bundet op omkring Marwans skarpe og grænsesøgende flow, alt imens der leges medgenreaspekter fra både rock’en, hip hop’en og den hårde metal.

Til Devilution udtalte Marwan: ”I Danmark spiller man jo nærmest enten dødsmetal eller mainstream radiomusik. Groft sagt. Vi har bestemt os for, at det her er vores udtryk. Det er hårdt, tungt, energisk med insisterende rap. SortHandsk er noget helt andet, end det du normalt hører fra danske bands. Dette kunne bandet da også bevise på dette års Copenhell, da de spillede på Pandæmonium og gæstede Smukfest. ”Fokusnummeret på ”SortHandsk” er singlen ”Fascist”. Fascist handler om at udøve selvtægt. Ikke i bogstavelig forstand, men mod den indre fascist, der findes i os alle og hersker hos de fleste mennesker. Grundlæggende er sangens budskab et spørgsmål om selvransagelse og mantraet om, at peger man mod andre, peger tre fingre samtidigt ind mod en selv. Ransagelsen begynder hos en selv, før den kan gøre en forskel udadtil.

Albummet har høstet ekstremt gode anmeldelser.Bla. Gaffa som giver albummet 5 stjerner.