Spring til indhold

Arch Enemy – Khaos Legions, Ltd Colored LP

Original price was: kr. 215,00.Current price is: kr. 190,00.

Arch Enemy – Khaos Legions, LP, Limited, Orange, 180g vinyl
Udgivelse fra Century Media
Udgivelsesoplysninger på Discogs

1 på lager

Årstal 2023
Antal LPer 1
Beskrivelse Orange, 180g vinyl


  1. Khaos Overture
  2. Yesterday Is Dead And Gone
  3. Bloodstained Cross
  4. Under Black Flags We March
  5. No Gods, No Masters
  6. City Of The Dead
  7. Through The Eyes Of A Raven
  8. Cruelty Without Beauty
  9. We Are A Godless Entity
  10. Cult Of Chaos
  11. Thorns In My Flesh
  12. Turn To Dust
  13. Vengeance Is Mine
  14. Secrets