Spring til indhold

HIM – Razorblade Romance LP

kr. 210,00

HIM – Razorblade Romance, Gatefold LP
Udgivelse fra Sony Music Entertainment Finland Oy
Udgivelsesoplysninger på Discogs

Ikke på lager

Årstal 2024
Antal LPer 1
Beskrivelse Black Vinyl


  1. I Love You (Prelude To Tragedy)
  2. Poison Girl
  3. Join Me In Death
  4. Right Here In My Arms
  5. Gone With The Sin
  6. Razorblade Kiss
  7. Bury Me Deep Inside Your Heart
  8. Heaven Tonight
  9. Death Is In Love With Us
  10. Resurrection
  11. One Last Time