Spring til indhold

Lorna Shore – Pain Remains, 2LP

kr. 250,00

Lorna Shore – Pain Remains, 2LP, Gatefold
Udgivelse fra Century Media
Udgivelsesoplysninger på Discogs

1 på lager

Årstal 2022
Antal LPer 2
Beskrivelse 180g, Black vinyl


  1. Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer
  2. Into The Earth
  3. Sun//Eater
  4. Cursed To Die
  5. Soulless Existence
  6. Apotheosis
  7. Wrath
  8. Pain Remains I: Dancing Like Flames
  9. Pain Remains II: After All I’ve Done, I’ll Disappear
  10. Pain Remains III: In A Sea Of Fire