Spring til indhold

Meshuggah – obZen, Ltd Colored 2LP

kr. 250,00

Meshuggah – obZen, 2LP, Gatefold, Limited, Clear+White+Blue Splatter, 15th Anniversary Edition
Udgivelse fra Atomic Fire
Udgivelsesoplysninger på Discogs

Ikke på lager

Få fat i en af de eftertragtede limited edition udgaver af Meshuggahs album “Obzen” med denne dobbelt LP i gatefold cover i en white blue splatter version. Denne eksklusive udgave med originalt artwork vil helt sikkert imponere ethvert metalhoved, og den er sikker på at blive en perle i din samling.

“Obzen” er et af Meshuggahs mest spændende og komplekse album til dato, der vil tage dig med på en musikalsk rejse med sin unikke lyd og tekniske dygtighed. Denne limited edition udgave i et flot gatefold cover vil præsentere albummet på en unik og elegant måde.

De hypnotiske rytmer og tekniske riffs i sange som “Bleed” og “Combustion” vil tage dig med på en intens og spændende musikalsk rejse, mens balladen “Dancers to a Discordant System” vil efterlade dig i en følelsesladet trance. Det er en musikalsk oplevelse, som ingen anden.

Så hvis du vil eje den ultimative version af et af Meshuggahs mest mindeværdige album, så er denne limited white blue splatter version af “Obzen” et must-have i din samling. Bestil din dobbelt LP i gatefold cover i dag og oplev en musikalsk oplevelse, du aldrig vil glemme.

 

Årstal 2023
Antal LPer 2
Beskrivelse Clear+White+Blue Splatter, 15th Anniversary Edition

Tracklist

  1. Combustion
  2. Electric Red
  3. Bleed
  4. Lethargica
  5. Obzen
  6. This Spiteful Snake
  7. Pineal Gland Optics
  8. Pravus
  9. Dancers To A Discordant System