Spring til indhold

Scorpions – Rock Believer, Deluxe 2LP

Original price was: kr. 260,00.Current price is: kr. 225,00.

Scorpions – Rock Believer, 2LP, Gatefold
Udgivelse fra Vertigo Berlin
Udgivelsesoplysninger på Discogs

1 på lager

Varenummer (SKU): 602438808168 Kategori:
Årstal 2022
Antal LPer 2
Beskrivelse 180 Gram, Gatefold, 5 bonus tracks, Deluxe version


  1. Gas In The Tank
  2. Roots In My Boots
  3. Knock ‘Em Dead
  4. Rock Believer
  5. Shining Of Your Soul
  6. Seventh Sun
  7. Hot And Cold
  8. When I Lay My Bones To Rest
  9. Peacemaker
  10. Call Of The Wild
  11. When You Know (Where You Come From)
  12. Shoot For Your Heart
  13. When Tomorrow Comes
  14. Unleash The Beast
  15. Crossing Borders
  16. When You Know (Where You Come From) (Acoustic Version)